Thursday, April 21, 2011

tukanG uRut!!!

malam tadi sakit kepala sgt2...sambil baring ttbe teringat sesuatu...
kalu ada Mr R leh suh die picit pale...sedap gler die picit pale...pandai die mengurut cehhh!!!! (kaki bodek)hihihhi..seyis lah leh tahan die picit..aritu mse g genting naik cable car,mse g x sakit pale sbb excited sgt nak main so x rse ape lah..heheh excited lah sgt tp ble da masuk kt dalam taman tema  x main pn ...takut heheh...tgk org yg main solero shots jer persaan berdebar-debar,muke terus pucat..sian Mr R sbb sy die skali x main...bkn cik anisz x bg die main tau die yg x nk main kalu cik anisz x main sme..hehheh tp ble cik anisz decide nk main die x bg lak sbb mke cik anisz mse tu mmg pucat..pucat takut + penat hihhihih....(selamat sy) tp Mr R mmg besh lah die slalu akn ikut jer ape yg cik anisz nk...
uissh tersasar jauh da nie ai kn nk cter pasal tukang urut tu...so ble naik cable car time nk balik baru lah rse penin tu dtg...ble cable car tu da naik tinggi bru cik anisz rse penin..ble da penin mulut cik anisz terdiam x terkata,Mr R pn da rse pelik..
Mr R : npe?
Cik A: penin..
Mr R letak tangan kt dahi n urut..fuhhhh muke cik anisz ngam ngam kt tgn die,kecik jer kot muke sy nie hihihi..acct tgn Mr R yg besar hahahaha..mstilah kalu nk di banding kan tgn die ngn tgn sy..kn die ckp sy bdak jari pendek!!!! heyy!! Mr R sekali lg kamu ckp mcm tu sy x nk kawan ngn kamu...g kwn ngn jiran kamu sana!!! heheheh..


p/s: Mr R mmg besh!! sporting + caring.. terbaekkkk!!!!!

3 comments:

  1. hehe..suke..suke...sama la peel dia mcm buah hati saya...

    ReplyDelete
  2. heheheh..peel yg mne 1 tu ??heheheh

    ReplyDelete